Πολιτική επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
- Επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει μόνο πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντων.
-Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η εταιρεία μας κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
-Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).

-Οι ως άνω όροι επιστροφής αφορούν μόνο προιόντα, τα οποία έχουν αναλώσιμο χαρακτήρα, όπως επιστρώματα, μαξιλάρια, σεντόνια κ.α., εφόσον βέβαια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Η επιστροφή αποκλείει προιόντα όπως κρεβάτι, στρώμα και είδη σπιτιού, τα οποία προέκυψαν από αποκλειστική επιλογή του αγοραστή

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Δέχομαι